Doneer

Change Children’s Chances

Steun ons!
Geef kinderen in Gambia een toekomst!

Het basisonderwijs in Gambia is in principe gratis, al moet er wel betaald worden voor schoolmaterialen en een uniform. Het basisonderwijs loopt op zijn Brits, tot en met groep 9. Naar Nederlandse maatstaven vertaald als groep 8.
Daarna zijn er in het zuiden weinig mogelijkheden. Ouders moeten gaan betalen voor onderwijs en reiskosten, iets wat voor de meesten onmogelijk is. Indien de jongere niet het geluk heeft om individueel gesponsord te worden, stopt de schoolcarrière voortijdig. Zonder aanvullende opleiding is er geen kans op een baan en dus geen toekomstperspectief.

Stichting Triple C Elburg wil middels het aanbieden van vakonderwijs kansen creëren voor kansarme jongeren in zuidelijk Gambia, met de focus op de omgeving van de kustplaats Kartong.

Momenteel zijn we gehuisvest in een relatief kleine ruimte waarin plaats is voor een houtwerkplaats en een lokaal om naailessen te geven. De ruimte waar we nu gebruik van maken is niet ons eigendom, op dit moment worden we gedoogd. Het is niet bekend voor hoe lang we gebruik kunnen blijven maken van deze locatie.

Stichting Triple C Elburg droomt van het bouwen van een eigen skills center, zodat er in de nabije toekomst meer jongeren een kans op onderwijs en groei hebben.

Totale donaties!
€2250 / €5000
45%
Steun onze stichting!

Doneer voor scholen in Gambia!

Doneren is heel eenvoudig, maak het gewenste bedrag over op het volgende rekening nummer:
NL68 RABO 0315696001
Ten name van: Triple C.

Nieuw materiaal voor de houtbewerking!

We steken de handen uit de mouwen!
Naai Atelier

We steken de handen uit de mouwen!

We zijn altijd druk bezig! amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur sit amet neque odio. Duis dignissim nunc urna, non viverra lorem tempor quis. Donec id lobortis arcu. Nulla nec ultrices augue. Aenean vehicula suscipit vestibulum. Nulla orci nunc, efficitur et quam eget, malesuada iaculis nisi. Proin malesuada ex aliquam malesuada pellentesque.

Lees Meer
Aankoop grond skill  Center Triple C maart 2017
Algemeen

Aankoop grond skill Center Triple C maart 2017

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent tempor lacus at consectetur eleifend. Aliquam fringilla, ipsum et facilisis facilisis, tortor risus imperdiet neque, id tincidunt augue quam et risus. Cras ligula augue, porta sed viverra ac, vestibulum dapibus ipsum. Maecenas blandit sodales purus, vitae mollis dui faucibus eget.

Lees Meer